Pyörävuokraamo

Kaikkiin pyörävuokriin kuuluu kypärä. Lisäksi tarjoamme nyt pyörävuokraajille kaupan päälle mahdollisuuden käydä Arctic Spa -kylpylässä heti pyörän palautuksen jälkeen! Huomioithan, ettei tätä etua voi siirtää toiselle henkilölle eikä sen käyttämättä jättämistä hyvitetä hinnassa.

Lainaamme tarvittaessa minipumpun ja perustyökalut, sekä vuokraamme lamppuja. Voimme myös vaihtaa tavallisten polkimien tilalle SPD-lukkopolkimet. Pyrimme ottamaan erityistoiveet huomioon.

Lisäättehän vuokrauslomakkeen ”kommentit ja toivomukset” -osioon kuskien pituudet painoineen pyöräilykamojen kanssa, jos vain mahdollista. Näin voimme säätää teille pyörät valmiiksi jolloin pääsette nopeammin seikkailemaan luontoon! Suuntaa antavat arviot riittävät varsin mainiosti.

Pyörän vuokraaja ottaa pyörästä täyden vastuun vuokran ajaksi. Vuokraaja on korvausvelvollinen Lapland Bike Hotelille, jos pyörään, pyörän osiin, renkaisiin, kumeihin, jarruihin, vaihteisiin jne. tulee vaurioita vuokran aikana. Otamme vuokraajilta pyörän vakuudeksi luottokorttitiedot.

Pyörävarauksen voi perua viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä, jolloin varausmaksusta pidätetään peruutuskuluja 10€ per pyörä. Tätä myöhemmin tehdystä peruutuksesta ei palauteta maksuja.

Hinnasto

Trek Rail 5
sähkömaasto-pyörä
Specialized Stumpjumper
Comp Alloy
Lasten maastopyörä
Felt Q24
Gravel Felt
Breed 20 tai Broam 30
4h75452045
8h90603560
24h120805080
48h 20014070140
Viikko/Week300190100190

Meillä käy maksutapana myös Smartum, E-passi ja Edenred virike, joilla maksettaessa varaukset sähköpostitse tai puhelimitse.

Ohjeita koon valitsemiseen:

Maastopyörät

137 – 155 cm / 4’6″ – 5’1″ koko XS
153 – 165 cm / 5′0“ – 5′5“ koko S
165 – 175 cm / 5′3“ – 5′9“ koko M
175 – 188 cm / 5′9“ – 6’2” koko L
188 – 196 cm / 6′2“ – 6’5” koko XL

Gravel pyörät
178 – 183 cm / 5’10” – 6’0” koko L

Vuokraehdot

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että vuokrakokemuksesi on mukava ja onnistunut. Tietääksesi vastuusi, lue seuraavat vuokraehdot.

1. Polkupyörän käyttö

  • Huomaa: Älä jätä pyörää ilman valvontaa. Vuokraaja hyväksyy polkupyörän hyvässä kunnossa ja sitoutuu palauttamaan pyörän samassa kunnossa kuin se oli pyörän noutohetkellä. Vuokraaja sitoutuu pyöräilemään noudattaen Suomen lakia sekä Syötteen kansallispuiston sääntöjä sekä sitoutuu seuraavaan:
  • Vuokraaja ei säädä tai käsittele polkupyörän mekaanisia osia.
  • Vuokraaja palauttaa pyörän Lapland Bike Hotelille sopimuksessa ilmoitettuna aikana ja päivänä. Myöhästyneestä palautuksesta sakotetaan 20 € könttäsumma + 10 € / lisätunti / sähköavusteiset pyörät + 20 € / lisätunti
  • Vuokraaja on vastuussa pyörälle aiheutuvista vahingoista ja katoamisista. Mikäli pyörä häviää, tuhoutuu tai vahingoittuu Lapland Bike Hotelin arvion mukaan korjauskelvottomaksi, vuokralainen sitoutuu maksamaan Lapland Bike Hotelille pyörän korvaavan arvon. Korvausmaksun määrää Lapland Bike Hotel ja se veloitetaan vuokra-ajankohtana.

2. Pyörän korvaaminen

  • Otamme vuokraajilta pyörän vakuudeksi luottokorttitiedot.
  • Suosittelemme, että olet vakuutettu asianmukaisesti. Emme voi olla vastuussa omasta sairaudestasi, loukkaantumisestasi tai henkilökohtaisten tavaroiden vahingoittumisesta tai menetyksestä matkalla tai ohjatulla retkellä. On myös suositeltavaa, että tämä vakuutus kattaa pyörävarauksen peruutuskulusi matkan peruuttamisen yhteydessä.
  • Vuokraaja sitoutuu maksamaan pyörän vuokran lisäksi pyörää vahingoittavasta kohtelusta johtuvat lisäkulut. Jos pyörä rikkoutuu vuokraajan toimien johdosta, katoaa tai varastetaan, veloitetaan vuokraajalta lisämaksuna pyörän arvo:  a) Felt Breed / Broam Gravel 2600 €  b) Specialized Turbo Levo / Trek Rail 5 sähköavusteinen pyörä 5600 €

3. Korjaukset ja huolto

  • Jos pyörä rikkoutuu, älä hylkää pyörää. Mikäli pyörän rikkoutuminen aiheutuu käytöstä, on vuokraajan vastuulla palauttaa pyörä vuokraamolle. Vuokralainen maksaa kaikki tarpeelliset korjaukset, mukaan lukien kaikki osat. Mikäli syynä on pyörän osan kuluminen, ota yhteyttä meihin, jotta voimme järjestää tilalle toisen pyörän.

4. Onnettomuudet ja vastuun vapauttaminen

  • Vuokraaja vapauttaa Lapland Bike Hotelin kaikesta vastuusta, joka koskee pyörän vuokraajalle tai muille henkilölle aiheutuneista vahingoista. Asiakas hyväksyy täyden vastuun pyörästä pyörän noutohetkestä siihen saakka, että pyörä on palautettu samassa kunnossa kuin se oli pyörän noutohetkellä.