Reitit

Upeita reittejä

Syötteen metsät ja tunturimaisemat tarjoavat unohtumattomat puitteet maastopyöräilijöille. Hotellilta saat mukaasi kartat reitteineen. Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo mielellään parhaat reitit ja maastot kaikentasoisille pöyräilijöille, jokaisena vuodenaikana.

Syötteen kierros

PDF
GPX

Pituus: 19 km – Kesto: n. 3 tuntia – Haastavustaso: helppo/keskivaikea.
Syötteen kierros tarjoaa luonnonkauniit kiertelevät reitit helposti rullaavalla alustalla. Töyssyisimpien kohtien tasaamiseksi on levitelty soraa ja pitkospuut mahdollistavat soiden ylittämisen, luoden todellisen flow trail -ajokokemuksen. Reitin puolivälissä sijaitseva Kellarilammen laavu on otollinen levähdyspaikka nauttia eväistä nuotion äärellä.

 

Pitämävaaran lenkki

PDF
GPX

Pituus: 35 km – Kesto: 4-8 tuntia – Haastavuustaso: keskivaikea+
Tiukkoja nousuja ja hauskoja laskuja! Tällä reitillä löytyy haastavampia osuuksia, kivikkoja ja sykettä nostattavia maastonvaihteluja. Portinojan laavu on oiva paikka tasata henkeä ja nauttia pientä evästä.

 

Toraslammen taival

PDF
GPX

Pituus: 33 km – Kesto: 4-8 tuntia – Haastavuustaso: edistyneelle maastopyöräilijälle
Reitti Toraslammen taukotuvalle voi olla paikoitellen haastava, mutta luonnon kauneus tekee matkasta kaiken vaivan arvoista. Luvassa on korkeusvaihteluja, teknisempiä osuuksia ja jopa joen ylitystä köysisiltaa pitkin. Reitti kulkee osittain kansallispuiston läpi.