Lapland Bike Hotel

Lapin ensimmäinen pyöräilyhotelli

Vuodesta 2013 lähtien Hotelli Iso-Syötteen yhteydessä toiminut pyöräilyhotelli tarjoaa maastopyöräilijälle täydellisen valikoiman maastopyöräilyreittejä ja elämyksiä henkeäsalpaavissa maisemissa. Olemme suunnitelleet palvelumme suurella sydämellä, sillä olemme itsekin intohimoisia pyöräilyn harrastajia!

Järjestämme opastettuja kiertoajeluja ja pidempiä retkiä kaikentasoisille polkijoille. Syötteen metsät ja tunturimaisemat tarjoavat unohtumattomat puitteet maastopyöräilijöille. Tauoilla voi pysähtyä nauttimaan luonnosta ja bongata vaikkapa villieläimiä.

Aukioloajat

KE-SU 10-18.00
Lokakuu ja marraskuu SULJETTU

Laadukkaita vuokrapyöriä

Saatavilla on myös upouusia ja trendikkäitä gravel-pyöriä, joiden avulla avautuu aivan uudet seikkailut arktisilla takamailla. Vuokraamo ja huoltopisteemme tarjoaa yli 30 erilaista Felt-merkkistä pyörää jokaiseen makuun ja tarpeeseen: sähköpyöriä, fatbikeja sekä Surplus- ja Gravel Grind -pyöriä.   

Tule ja vaihda kaupungin hälinä ja vilske luonnonrauhaan ja kauneuteen!

Kesäkisa 2019

Kesäkisa on päättynyt ja Secialized Levo -sähköavusteisen maastopyörän voittivat päiväksi käyttöönsä Seppo Savikko ja Jouni Kylmäluoma. Paljon onnea voittajille! EDIT – Seppo Savikko luovutti voittonsa uudelleen arvottavaksi ja Sepon sijasta uusi voittaja on Tapio Nuutinen!

Liity postituslistallemme!

It’s not about the miles, It’s all about the smiles 😉

“Hyvin merkattuja pyöräilyreittejä henkeäsalpaavissa maisemissa”

“Luonto takapihalla”

”Hyvin huollettuja vuokrapyöriä.”

”Huipulta on todella hienot näkymät! Sähköpyörällä nousu oli tosi vaivatonta”